17 Οκτ 2013

Καταπληκτική Αλ. Μπαλού στο «MEGA» άφησε Σταθάκη, Τσούκαλη και λοιπούς συγγενείς κάγκελο (VIDEO)

Καταπληκτική Αλ. Μπαλού στο «MEGA» άφησε Σταθάκη, Τσούκαλη και λοιπούς συγγενείς κάγκελο (VIDEO)

 «Οι προτάσεις των άλλων κομμάτων έχουν κοινό παρονομαστή το χτύπημα των εργαζομένων»
«Πρωτογενές πλεόνασμα, κούρεμα, επιμήκυνση, επαναδιαπραγμάτευσηέχουν κοινό παρανομαστή το τι μέτρα θα ληφθούν για την κερδοφορία, για την ανταγωνιστικότητα, αυτά είναι τα ιερά και τα όσια της ΕΕ»
«Το να αποδέχεσαι τη δανειακή σύμβαση, σημαίνει ότι αποδέχεσαι και τους όρους με τους οποίους θα υπηρετηθεί»


«Ο λαός δεν πρέπει να μπει στη λογική οριζόντια ή κάθετα μέτρα», τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA».
Αναφερόμενη στις προτάσεις για «πρωτογενές πλεόνασμα», «κούρεμα», «επιμήκυνση», «επαναδιαπραγμάτευση», σημείωσε ότι «έχουν κοινό παρανομαστή τι μέτρα θα ληφθούν για την κερδοφορία, για την ανταγωνιστικότητα, αυτά είναι τα ιερά και τα όσια της ΕΕ».
Η Αλεξάνδρα Μπαλού χαρακτήρισε ψέμα τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο, λέγοντας πως όλα τα μέτρα που παίρνονται στο όνομα της κρίσης, έχουν κοινό παρονομαστή το χτύπημα των εργαζομένων για να διασφαλιστούν τα κέρδη των επιχειρήσεων.
Επίσης στηλίτευσε τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα καταργήσει το μνημόνιο και θα επαναδιαπραγματευτεί τη δανειακή σύμβαση, αφού όπως είπε «το να αποδέχεσαι τη δανειακή σύμβαση, σημαίνει ότι αποδέχεσαι και τους όρους με τους οποίους θα υπηρετηθεί».
Η Αλεξάνδρα Μπαλού κάλεσε το λαό «να δυναμώσει τους αγώνες του, να μην αποδεχθεί αυτά τα μέτρα, να δώσει το "παρών" στην απεργία στις 6 Νοέμβρη, να διεκδικήσει τη διαγραφή του χρέους και την αποδέσμευση από αυτόν τον τρόπο ανάπτυξης».
Κατηγορία: Πολιτική

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ