7 Ιαν 2014

Το ΚΚΕ Νότου για το πέρας της λαχειοφόρου αγοράς του

Το ΚΚΕ Νότου για το πέρας της λαχειοφόρου αγοράς του Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο




Ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης βάσης του Νότου, της Τομεακής Οργάνωσης Κέρκυρας του ΚΚΕ, με αφορμή το πέρας της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε.


Η Κομματική Οργάνωση Βάσης του Νότου της Τομεακής Οργάνωσης Κέρκυρας του ΚΚΕ με αφορμή το πέρας της λαχειοφόρου αγοράς που είχε πραγματοποιήσει στα πλαίσια της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του κόμματος ανακοινώνει ότι:
1.Ο τυχερός αριθμός που κληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2013 παρουσία φίλων και οπαδών του κόμματος στις Αργυράδες και κερδίζει έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ( lap top) αξίας 400 ευρώ είναι ο 2362 και ανήκει στην Β.Μ. από την Στρογγυλή.
2.Η Κ.Ο.Β. Νότου με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους του φίλους και οπαδούς για την οικονομική στήριξη που πρόσφεραν στο κόμμα μας σε μία από τις δυσκολότερες συγκυρίες για την οικονομική του κατάσταση.  
3.Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από κανέναν από όλους όσους συνέδραμαν οικονομικά το κόμμα μας δεν περίσσευαν ούτε τα δύο ευρώ που κόστιζε ο κάθε λαχνός, παρ όλα αυτά όμως επέλεξαν να στηρίξουν οικονομικά το ΚΚΕ. Το γεγονός αυτό μας οπλίζει με αισιοδοξία γιατί καταλαβαίνουμε ότι τα φτωχά λαϊκά στρώματα που δέχονται απανωτά κτυπήματα μέσα από τα άγρια ταξικά φορομπηχτικά και αντιλαϊκά μέτρα, άσχετα από το αν συμφωνούν ή όχι με τις θέσεις του ΚΚΕ ή αν το στήριξαν εκλογικά, κατανοούν παρά την συκοφαντική εκστρατεία που έχει εξαπολυθεί σε βάρος του την αναγκαιότητα της οικονομικής του ενίσχυσης.
4.Στήριξαν το ΚΚΕ γιατί αντιλαμβάνονται ότι μόνο το κόμμα μας είναι αποφασισμένο και έχει την θέληση και την δύναμη να οργανώσει τους αγώνες του λαού μας με στόχο να ανατραπεί το απάνθρωπο παρασιτικό κοινωνικοοικονομικό σύστημα και να γίνει μία για πάντα ο λαός κυρίαρχος και επικαρπωτής του πλούτου που παράγει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ