22 Ιουλ 2014

H εν ψυχρώ εκτέλεση Παλαιστινίου άμαχου και μερικές αυθόρμητες σκέψεις.Ξυπνα ηλιθιε ερχεται η σειρα σου

 H εν ψυχρώ εκτέλεση Παλαιστινίου άμαχου και μερικές αυθόρμητες σκέψεις.



Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. δείχνει τη στυγνή δολοφονία νεαρού Παλαιστίνιου άμαχου από ισραηλινό ελεύθερο σκοπευτή. Ο τρόπος εκτέλεσης θυμίζει Ναζί. 
Η επίθεση των ισραηλινών έχει το χαρακτήρα γενοκτονίας. Η λεγόμενη διεθνής κοινότητα "παρακολουθεί" με τα μάτια κλειστά , στηρίζοντας στην ουσία το Ισραήλ. Και το ερώτημα παραμένει προσωρινά αναπάντητο. Τι ακριβώς περιμένει ο ελληνικός λαός να ξεσηκωθεί; Αυτή τη στιγμή αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια του η αλήθεια ωμή.  Το καπιταλιστικό σύστημα δε διστάζει να δολοφονεί κυριολεκτικά , να αφαιρεί ζωές μικρών παιδιών την ώρα που παίζουν αμέριμνα, δε διστάζουν να βομβαρδίζουν νοσοκομεία. Δείτε το βίντεο. Η ανθρώπινη ζωή, ως βιολογική έννοια , δεν έχει καμία σημασία ούτε στην Παλαιστίνη , αλλά τηρουμένων των αναλογιών  ούτε εδώ αν πρέπει να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους.
Δεν υπάρχει περίπτωση Ελληνάρες μου, να σταματήσουν μπροστά σε τίποτα. Ο εχθρός είναι ο ίδιος. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε λυπηθούν , ούτε να ικανοποιήσουν την ακόρεστη λύσσα τους για κέρδη. Αυτό είναι το σύστημά τους.Σκοτώνει παντού, χωρίς έλεος. Λεηλατεί ζωές,τσαλαπατάει, δολοφονεί. Δε διορθώνεται.
Σκέψου! Είναι δυνατό να ανθρωπέψουν αυτοί οι δολοφόνοι;
Αλήθεια πιστεύεις ότι οι οικονομικοί και κοινωνικοί δολοφόνοι της ΕΕ, του ΔΝΤ θα αλλάξουν; Ποιος θα τους αλλάξει; Ο Αλέξης; Χα! Ρίξε μια ματιά στη Γάζα, σκέψου, προβληματίσου και αποφάσισε.
Ανατροπή, λαική εξουσία, ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ