22 Ιουλ 2014

Οι απολυτοι φονιαδες. Ισραηλινός φαντάρος κοινοποιεί στο διαδίκτυο την στιγμή που κλειδώνει ως στόχο, παιδί στην Γάζα (ΦΩΤΟ)

 Ισραηλινός φαντάρος κοινοποιεί στο διαδίκτυο την στιγμή που κλειδώνει ως στόχο, παιδί στην Γάζα (ΦΩΤΟ)


Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο, με αφορμή ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο του Instagram, όπου πραγματικό account (διασταυρωμένο) ισραηλινού κοινοποιεί φωτογραφία από την διόπτρα του όπλου του, την στιγμή που έχει κλειδώσει ως στόχο ένα παιδί, στην Γάζα!

Πιστεύουμε ότι δεν το πυροβόλησε το παιδί, αλλά αυτή η φώτο δείχνει με τι ανθρώπους έχουν μπλέξει οι Παλαιστίνιοι στην Γάζα και όχι μόνο. Όταν έχεις να κάνεις με εισβολείς που διαθέτουν υπερσύγχρονο οπλισμό,  που θεωρούν τουλάχιστον χιουμοριστικό να στοχεύεις με όπλο ένα παιδί, δεν έχεις πολλά περιθώρια ελπίδας για ειρήνη στο μέλλον!
Ανεξάρτητο Παλαιστινιακό Κράτος ΤΩΡΑ!

Πηγή: 521Νews.com

Σχόλιο Οικοδόμου: Το ψάξαμε λίγο το θέμα, στο διαδίκτυο. Η παραπάνω ανάρτηση είναι σημερινή. Η φωτογραφία περσινή. Μικρή σημασία όμως έχει. Οι Ισραηλινοί δολοφόνοι με τον ίδιο τρόπο δολοφονούν Παλαιστίνιους πολλά χρόνια τώρα. Και ο "ράμπο"-φωτογράφος, αν είναι ζωντανός, θα δολοφονεί και τώρα, στη Γάζα και ίσως να φωτογραφίζει κιόλας τα θύματά του πριν τα δολοφονήσει. Δυστυχώς, ο διεστραμμένος αυτός "ράμπο" δεν είναι μόνος του. Τουλάχιστον 153, το ίδιο καθάρματα σαν αυτόν (και ας μην είναι "ράμπο" οι ίδιοι), δηλώνουν την ίδια διαστροφή κάτω από την φωτογραφία του (153 likes). Πάντως θα είχε ενδιαφέρον, αν μπορούσαμε, να βλέπαμε και τα υπόλοιπα σχόλια, παρακάτω. Αν κρίνουμε από τα δυο πρώτα μάλλον θα άκουσε πολλά "γαλλικά". Όμως το αυτί των δολοφόνων δεν ιδρώνει από αυτά... 
Για να δείτε και άλλες φωτογραφίες του δολοφόνου, και τον ίδιο να ποζάρει κρατώντας στην αγκαλιά του... την προέκταση του εαυτού του (σαν Κασιδιάρης ένα πράμα), πατήστε εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ