11 Ιουν 2017

Τα καραγκιοζιλίκια του πρώην και νυν ΣΥΡΙΖΑ στο Δίστομο!

       


Πραγματικά δεν με νοιάζουν τα καραγκιοζιλίκια της Ζωής και του Μανώλη στο Δίστομο. Μία κακή παράσταση ακόμα ήταν των ανθρώπων (ο θεός να τους κάνει ανθρώπους) που έσυραν τον Ελληνικό λαό σε δημοψήφισμα και μετά άνοιξαν την Βουλή καλοκαιριάτικα για να ολοκληρώσουν το πραξικόπημα της μετατροπής του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος υπογράφοντας μνημόνιο! Αυτό που με νοιάζει είναι ότι οι δυο τους μαζί με τον υπόλοιπο θίασο του Αλέξη κορόιδεψαν τον λαό για να τον διαλύσουν και κατόπιν πήγαν με άλλον θίασο ώστε αν μπορέσουν να επαναλάβουν τα ίδια!
Πολύ γέλασα με την Ζωή όταν στάθηκε μπροστά στον Γερμανό πρέσβη για να μην τον αφήσει να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο, απαιτώντας να πληρωθούν οι Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις προς την Ελλάδα! Μου θύμισε όταν στάθηκε μπροστά στον γαλονά και μάλωνε μαζί του γιατί η αστυνομία δεν επέτρεπε στον κόσμο να μπει στο γραφείο της! Πολύ αστεία εικόνα αφού με μια διαταγή η αστυνομία θα αποσυρόταν, αλλά τότε πως θα έδειχναν τα κανάλια την Ζωή να δίνει σόου!
Πολύ γέλασα και με τον Μανώλη που σηκώθηκε και πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη ώστε να μπορέσει να καταθέσει το στεφάνι! Μου θύμισε πώς πήρε από το χέρι τον Αλέξη πριν λίγα χρόνια και τον έφερε στην εξουσία για να μας πιει το αίμα! Ειρήσθω εν παρόδω καθόλου δεν τιμώ τον Μανώλη! Τιμώ την ηρωική ενέργεια που έκανε πριν 75 χρόνια και όποια άλλη ηρωική ενέργεια έχει κάνει, αλλά όχι τον ίδιο, γιατί τα στερνά τιμούν τα πρώτα και τα στερνά του Μανώλη δεν τιμούν καθόλου τα πρώτα του! Όσο για τις φωτοβολίδες που μπορεί να ρίχνει στο Δίστομο ή οπουδήποτε αλλού για να καλύψει την βαρβαρότητα που έκανε σε βάρος μου και σε βάρος ολόκληρου του λαού, μόνο γέλιο μου προκαλούν! Δεν τιμώ καθόλου έναν άνθρωπο που στην «πλάτη» μιας ηρωικής πράξης μας κατασπάραξε και μ’ έχει φτάσει μια ανάσα από το τέλος!
Γέλασα πολύ και με τους νυν Συριζαίους καθώς άκουγα να φωνάζουν στην Ζωή «υποκρίτρια»! Πολύ γέλιο βγάζουν όλοι οι υποκριτές όταν για τις ανάγκες του σόου αλληλοκράζονται!
Δυστυχώς ρε μπαγάσες, πρώην και νυν Συριζαίοι, δεν ήμουν εκεί ώστε αν τουλάχιστον ανάμεσά σας, ένας επέθαινε από αηδία… Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους, θα διασκεδάζατε όλοι με την δική μου αυτοκτονία, καθώς θα έδινα δραματικό τέλος στο καραγκιοζιλίκι που στήσατε στο Δίστομο βεβηλώνοντας έναν ακόμα τόπο θυσίας.

Κ. Νότνολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ