19 Μαρ 2019

Με τη Χρυσή Αυγή συνέκρινε ο Παναγόπουλος το ΠΑΜΕ

Σε παροξυσμό βρίσκεται ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ των εργατοπατέρων Γιάννης Παναγόπουλος, αφού το φυσάει και δεν κρυώνει που το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν του επέτρεψε να μετατρέψει το συνέδριο της ΓΣΕΕ σε φιέστα νοθείας και εργοδοτικών. Από εκεί λοιπόν που ωρυόταν κατά της “Κομμουνιστικής Διεθνούς Ομοσπονδίας” στην οποία τάχα μετέχει το ΠΑΜΕ, ο Παναγόπουλος προχώρησε ένα ακόμα βήμα παραπέρα, συγκρίνοντας το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο με τη Χρυσή Αυγή, αυτή τη φορά από τον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης.
Αρχικά στην απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ εμφανίστηκε ο Γιάννης Τασιούλας, που είπε πως η ΕΡΤ που είναι παντού θέλουμε να έρθει και συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ. Φυσικά δεν πήγε κανείς.
Αμέσως μετά, βγήκε ο Παναγόπουλος χωρίς αντίλογο για να παίξει το ρόλο του ως δημοκρατικού ηγέτη που δεν τον αφήνουν οι τραμπούκοι να υπηρετήσει τους εργαζόμενους και τη δημοκρατία, κάνοντας το συνέδριο της ΓΣΕΕ. 
Προηγουμένως όταν κλήθηκε να απαντήσει για τα ξενοδοχεία πολυτελείας στα οποία ήταν αποκλεισμένοι υποτίθεται, απάντησε πως ήταν φτηνά γιατί ήταν εκτός σεζόν.
Στη συνέχεια επέμεινε ότι υπάρχουν προπηλακισμοί και βίντεο που θα έρθει στη δημοσιότητα και θα δείχνει τρομερά πράγματα.Το περιμένουμε με αγωνία.
Την τελευταία φορά που πήγαν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο για την ΟΙΥΕ, εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα με τους μπράβους τους. Κι αν είχαν έστω έναν τραυματία δε θα τον είχαν κάνει σημαία παίρνοντας σβάρνα τα κανάλια;
Είπε ότι δεν μπορούσε καν να καθίσει στην καρέκλα του στο Μέγαρο χορού κατά την εναρκτήρια τελετή του συνεδρίου. 
Αυτό ήταν το αποκορύφωμα του δράματος του μεγάλου δημοκρατικού ηγέτη. “Μαμά, μαμά, μου πήρανε την καρέκλα μου”.
Ό,τι πιο ιερό έχει δηλαδή. Κάτι σαν το αλήστου μνήμης σκετς μου φάγανε το μπιφτέκι μου των ΑΜΑΝ.
Είπε να του επιτραπεί η έκφραση ότι έγινε κατάληψη από εξωσχολικούς, λες και δεν ήταν εργάτες αυτοί που πήγαν στην Καλαμάτα να διαδηλώσουν με τα συνδικάτα.
Για να δικαιολογήσει το ότι ζητάει τη βοήθεια της αστυνομίας όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Πέταξε το αμίμητο “Αν έρχονταν χρυσαυγίτες που και αυτοί μας είχαν απειλήσει, τι θα κάναμε δε θα φωνάζαμε αστυνομία;
Μέχρι και ο παρουσιαστής της κρατικής ΕΡΤ με τις ίσες αποστάσεις εξανέστη και του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει αυτή την σύγκριση. Και αυτός το έριξε τότε στο … Καλαματιανό ότι δεν είπε αυτό αλλά…, γιατί εκτός όλων των άλλων διακρίνεται και για την παρρησία του.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη ματαίωση του συνεδρίου της ΟΙΥΕ, λέγοντας πως εκεί η παράταξή του δεν είχε εκπροσώπους, οπότε δεν υπήρχει κάποιο προσωπικό συμφέρον, λες και ο διαβόητος Καραγεωργόπουλος που ήταν στην προηγούμενη διοίκηση δεν είναι σημαίνον στέλεχος της ΠΑΣΚΕ ή λες και έχουν οποιαδήποτε θέση σε συμμαχία με τους εργάτες οι εργατοπατέρες.
Μένει την επόμενη φορά να συγκρίνει το ΠΑΜΕ με τον ISIS ή το μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας. Έχει αποδείξει εξάλλου ότι μόνος εχθρός του πάτου είναι η άβυσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ