22 Ιαν 2020

Echo Basement Live (opening act: Ghone & this darkness of mine)


ECHO BASEMENT live
Friday 24/01/2020 (νέα ημερομηνία) – Death Disco
Ωγύγου 16, Ψυρρή
Opening act: Ghone & This darkness of mine
Οι Echo Basement με το τελευταίο album τους “No Form Of Human Government” στις αποσκευές τους, έρχονται για πρώτη φορά στο Death Disco, σε έναν χώρο που αναμένεται να αποδειχθεί από τους πιο ταιριαστούς για το ψυχεδελικό κιθαριστικό τους ταξίδι.
Με σαφή πλέον τη στροφή τους σε διαδρομές post-rock, post-metal και τη χρήση synths και samples, η Παρασκευή 06/12 αναμένεται να είναι μια άκρως μυσταγωγική βραδιά. Οι Echo Basement πληθαίνουν τις εμφανίσεις τους στην πόλη, μετά από μια μακρά περίοδο με επιλεγμένες μόνο συναυλίες με σκοπό να παρουσιάσουν σε ευρύτερο κοινό τον τελευταίο δίσκο τους καθώς και να δώσουν μία γεύση από τους νέους ήχους στους οποίους πειραματίζονται.
Μαζί τους θα ανοίξει τη βραδιά ένα μοναδικό κι αξιοπρόσεκτο σχήμα, που αποτελεί την πρώτη επί σκηνής συνεργασία μεταξύ “Ghone & This Darkness Of Mine” σε μια ηχητική ηλεκτροακουστική performance όπου οι πειραματισμοί του ενός πάνω σε drone synthesizers, γεννήτριες συχνοτήτων και αρχειακές ηχογραφήσεις τοπίου συναντούν τα tape loops, samples και την επιτόπια ψηφιακή επεξεργασία του άλλου. Ghone αποτελεί το σόλο σχήμα του Γιάννη Κοντανδρεόπουλου, (μέλος του ορχηστρικού γκρουπ Afformance), και αντίστοιχα “This darkness of mine” του ηχολήπτη, παραγωγού και sound designer Βαγγέλη Μόσχου.
Είσοδος: 7 ευρώ
Προπώληση: 5 ευρώ (από 22/11) στα:
– Rudu Bar , Eυάδνης 1 Πετράλωνα
– Kafekouti-Bar, Σόλωνος 123, Εξάρχεια
ECHO BASEMENT
http://echobasement.com
https://www.facebook.com/EchoBasement/
https://echobasement.bandcamp.com/
GHONE
http://ghone.bandcamp.com
https://www.facebook.com/Ghone.temple/
THIS DARKNESS OF MINE
https://thisdarknessofmine.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/thisdarknessofmine/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ