31 Ιαν 2012

Η Λαϊκή Επιτροπή Γαρίτσας απέτρεψε τη διακοπή ρεύματος σε 7 σπίτια


Η Λαϊκή Επιτροπή Γαρίτσας απέτρεψε τη διακοπή ρεύματος σε 7 σπίτιαPDFΕκτύπωση
Αυτή τη φορά η ΔΕΗ προσπάθησε να διακόψει την ηλεκτροδότηση σε 7 σπίτια στην Μ. Αθανασίου. Παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής Γαρίτσας. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση των μελών της Λαϊκής Επιτροπής τα τηλέφωνα ξεκίνησαν στις 11 το πρωί σήμερα 31/1/2012, όταν ο εργολάβος της ΔΕΗ είχε ήδη κόψει δύο συνδέσεις σε σπίτια.
Συγκεκριμένα:
«Σήμερα 31/01/2012 και ώρα 11:00 η Λαϊκή Επιτροπή Γαρίτσας αφού κλήθηκε από συμπολίτες μας στα τηλέφωνα που επανειλημμένα έχει δημοσιοποιήσει με τις ανακοινώσεις της συγκεντρώθηκε στη Μ. Αθανασίου και απέτρεψε τη διακοπή ρεύματος σε 7 σπίτια συμπολιτών μας και επανασυνέδεσε άλλα 2 που ο εργολάβος της ΔΕΗ είχε ήδη προλάβει να κόψει κάνοντας για άλλη μια φορά γνωστή τη πρόθεσή της να μην επιτρέψει να μείνει καμιά λαϊκή οικογένεια χωρίς ρεύμα και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός χειμώνα από τους πιο σκληρούς των τελευταίων ετών»
Η Λαϊκή Επιτροπή Γαρίτσας τονίζει με αφορμή τη δεύτερη αποτροπή διακοπής του ηλεκτρικού (θυμίζουμε ότι η πρώτη είχε συμβεί προ ημερών στον Ποταμό): «Αυτό δείχνει και το μέγεθος της αναλγησίας της δήθεν κοινωνικής πολιτικής τους όπως επίσης και το γεγονός πως ένας απ’ αυτούς τους λογαριασμούς είχε λήξη τις 17/01/2012 και περιείχε τη δεύτερη δόση του χαρατσιού.
Καλούμε τους συμπολίτες μας σε επαγρύπνηση και τους προτρέπουμε να μη μένουν θεατές στην εξαθλίωση που μας επιβάλλεται .
Συμπόρευση με τις λαϊκές επιτροπές. Συμπόρευση στον αγώνα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Συμπόρευση με την αξιοπρέπεια και την ελπίδα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ