13 Ιουλ 2014

Τρολοκρατία χωρίς σύνορα

 Τρολοκρατία χωρίς σύνορα

"Το ΚΚΕ στηρίζει το καθεστώς της Βόρειας Κορέας" ... κι αυτό το άθλιο κάνει πλύση εγκεφάλου στους κατοίκους του ότι η χώρα σκίζει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και μοιράζει εφτάρες. Έτσι μας ενημερώνει το "Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα", αναδημοσιεύοντας το "capital.gr", και προσθέτοντας και τον θεσπέσια αυτοαναφορικό τίτλο "Η πιο χονδροκομμένη προπαγάνδα όλων των εποχών."

Η βαθιά γνώση για τον δαιμονικό εχθρό βέβαια δεν εκτείνεται σε τέτοια βάθη ώστε να περάσει καν απ' το μυαλό (;) των λεβεντών μας ότι στη σατανική Βόρεια Κορέα δεν διαφημίζονται η Κόκα Κόλα και η Sony στις πλατείες. Για να μη μιλήσουμε για την αξιοθαύμαστη ανοσία στη συναίσθηση του γελοίου, η οποία επιτρέπει την αναπαραγωγή ενός "ρεπορτάζ" που προϋποθέτει ότι οι Βορειοκορεάτες είναι τόσο εγκεφαλικά καθυστερημένοι ώστε να συρρέουν σε πλατείες για να πανηγυρίσουν για κάτι που δεν βλέπουν. Βέβαια, οι κρετίνοι της υπόθεσης, που πιστεύουν ό,τι μαλακία τους σερβίρουν τα τζιμάνια της "ενημέρωσης" δεν ζουν ακριβώς στην Πιονγκ-Γιανγκ. Αλλά όση ζέστη και να κάνει στην Αθήνα, υπάρχουν και όρια στα συμπτώματα θερμποπληξίας.

Θα μου πείτε, ακόμα και το ακροδεξιό Fox σπάει πλάκα με το κραυγαλέο της νέας αντικομμουνιστικής τρολιάς. Αλλά στην Ελλάδα έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο στο άθλημα κατασκευής ηλιθίων που χαίρονται γιατί ... οι ηλίθιοι είναι άλλοι. Έχουμε...αντιεξουσιαστική κουλτούρα, τρομάρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ