15 Νοε 2015

είμαστε ΟΛΟΙ προλετάριοι…

        Εμείς είμαστε προλετάριοι…




Περίσσεψε ο πόνος για τους σκοτωμένους Γάλλους και ντύθηκαν οι Ευρωπαίοι τη Γαλλική σημαία για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους  στους δοκιμαζόμενους Γάλλους, ξεχνώντας ότι αναφέρονται στο Γαλλικό λαό, στους Γάλλους προλετάριους, στους Γάλλους εκμεταλλευόμενους από τα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες, ξεχνώντας ότι το ίδιο χέρι που βουτήχτηκε στο αίμα του Γάλλου προλετάριου, είναι αυτό που σκυλοπνίγει τα προσφυγόπουλα στο Αιγαίο, είναι αυτό που βγάζει στο σφυρί την πρώτη κατοικία του Έλληνα, μαζί και την ψυχή του, είναι αυτό που οπλίζει το χέρι του ισλαμιστή πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών του και μετά στέλνει τον «καλό» πράκτορα για να τον ξεκάνει, αλλά αντί γι’ αυτόν ξεκάνει τους λαούς, είναι αυτό που στην κυριολεξία ξεπάστρεψε εκατομμύρια προοδευτικούς, αριστερούς, κομμουνιστές της Μέσης Ανατολής, χρηματοδοτώντας τους φανατικούς μουσουλμάνους, προκειμένου οι λαοί αυτοί να μην σηκώσουν ποτέ κεφάλι και να μην πάρουν τα πετρέλαιά τους, τον πλούτο των χωρών τους στα χέρια τους!
Θα πάψουν τώρα τα δάκρυα για τα νεκρά προσφυγόπουλα στη Μεσόγειο, γιατί τα κορμάκια των μικρών Αϊλάν δημιουργούν γέφυρες για να φτάσουν οι τζιχαντιστές στις πολιτισμένες χώρες μας και να ταράξουν την ησυχία μας! Θα νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του Ευρωπαίου η σφαγή χιλιάδων προσφύγων στα σύνορα, θαλάσσια και χερσαία και θα πάψει να χύνει εκείνα τα υποκριτικά δάκρυά του! Ας πάψει!! Είναι τιμιότερο να πάψει, παρά να μυξοκλαίει υποκριτικά. Όλα αυτά τα δάκρυα του τελευταίου καιρού ήταν υποκριτικά γιατί τα αραπάκια ποτέ δεν έπαψαν να πεθαίνουν καθημερινά κατά χιλιάδες από την πείνα και τη δίψα, αλλά επειδή ο θάνατός τους ήταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας κι έτσι δεν βρωμούσαν σαπίζοντας δίπλα στην πόρτα μας, αποδεχτήκαμε λίγο πολύ το γεγονός αυτό ως φυσική επιλογή και η συνείδησή μας εξανέστη όταν το «αραπάκι» ήρθε να σκυλοπνιγεί στην αυλή μας! Ω τι υποκρισία! Αυτός ο πλανήτης να παράγει τόσο πλούτο, τμήμα του οποίου πετιέται για να μην χάσει την αξία του το προϊόν και να μην μειωθεί το κέρδος του «μεγαλοκαρχαρία» και να μην πάψει η σαπιοκοιλιά του να μεγαλώνει και τα «αραπάκια» να πεθαίνουν απ’ την πείνα. Το 2015 να πεθαίνουν απ’ την πείνα! Το 2015, βέβαια, γέμισε ο τόπος γύρω μας  ανθρώπους που ζουν χωρίς φως και νερό κι εμείς, όσοι ακόμα μπορούμε να τα έχουμε, καθησυχάζουμε τη συνείδησή μας, με την αναξιοσύνη αυτών που τα στερούνται! Μας κοιτάει κι ο Καπετάν Μιχάλης από εκείνην την γωνιά του ουρανού που κρύφτηκε για να μπορεί όσο γίνεται να μη βλέπει το χάλι μας και γελάει που ντυθήκαμε τις Γαλλικές σημαίες την ώρα που κόσμος γύρω μας πεθαίνει υποφέροντας!
Κοιτάω κι εγώ την απεραντοσύνη του ουρανού και γελάω μαζί με τον Καπετάν Μιχάλη και τον Απέθαντο που στέκεται δίπλα του κρατώντας το κομμένο κεφάλι του από τα μαλλιά και μειδιώντας για τα χάλια μας και αρνούμαι να ντυθώ την σημαία που σκοτώνει αδιακρίτως Γάλλους, Σύριους, Λίβυους, Αιγύπτιους, Έλληνες, Νιγηριανούς προλετάριους και που καμιά σχέση δεν έχει μ’ εκείνην τη σημαία η οποία κάποτε συθέμελα ξεπάτωσε τον παλιό κόσμο φέρνοντας επαναστατικά το νέο!
Σηκώνω ψηλά τη σημαία των Γάλλων νεκρών, των Σύριων πνιγμένων, των μαύρων εκμεταλλευόμενων, των Ελλήνων καταδυναστευόμενων, των κουρελήδων απανταχού της γης, τη σημαία των ξυπόλυτων, τη σημαία που γι’ αυτήν εκατομμύρια παλικάρια της παγκόσμιας εργατικής τάξης έδωσαν τη ζωή τους απλόχερα, για να ξημερώσουν άλλες μέρες! Και δεν είναι μακριά η στιγμή που οι μέρες αυτές θα ξημερώσουν και το οπλισμένο χέρι του συστήματος δεν θα μπορεί να εκτελεί Γάλλους προλετάριους στο Παρίσι, δεν θα μπορεί να πνίγει Σύριους προλετάριους στη Μεσόγειο, δεν θα μπορεί να εκτελεί Ιρανούς προλετάριους στην Περσία, δεν θα μπορεί να ξεσπιτώνει Έλληνες προλετάριους στον ίσκιο των Κάστρων του Υμηττού, δεν θα μακελεύει Παλαιστίνιους προλετάριους στο όνομα της ασφάλειας, δεν θα μπορεί να εκτελεί Αμερικανούς προλετάριους στο όνομα της δημοκρατίας! Κρατώ γερά τη σημαία τους, τη σημαία μας, τη ματοβαμμένη σημαία του παγκόσμιου προλεταριάτου που καθημερινά, σε κάθε γωνιά της γης μακελεύεται από τους πλουτοκράτες στο όνομα της κερδοφορίας των επιχειρηματικών τους ομίλων και χωρίς να φοβάμαι ότι θα παρεξηγηθώ, αρνούμαι να φωνάξω ότι είμαι Γάλλος! Γιατί ο Γάλλος προλετάριος που το αίμα του έβαψε τους δρόμους του Παρισιού έχει τόση σχέση με τον Γάλλο κεφαλαιοκράτη, όση έχει ο Σύριος που πνίγεται στο Αιγαίο με τον τζιχαντιστή που τον ξεσπιτώνει στέλνοντάς τον στο θάνατο!

Κρατώ γερά, κρατώ ψηλά, κρατώ με σιγουριά την τιμημένη σημαία του παγκόσμιου προλεταριάτου και φωνάζω δυνατά για να μ’ ακούσουν οι προλετάριοι όλων των χωρών, για να ξυπνήσουν και να δουν τη δύναμή τους, κάνοντας τους δυνάστες τους να χάσουν τον ύπνο τους: Εμείς είμαστε προλετάριοι! Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε! Προλετάριοι όλων των χωρών ξεσηκωθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ