31 Ιουλ 2017

Επιλεκτική «αριστερή» «ανεκτικότητα» με αντικομμουνιστικές αιχμές!

        

«Πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη ανεκτικότητα» ανάλογα με το «ποιόν», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής απαντώντας στις επικρίσεις για την απελευθέρωση των μελών του Ρουβίκωνα που εισέβαλλαν στο προαύλιο της Βουλής και κατ’ αρχάς συνελήφθησαν!
Περίεργο 1: Πριν από μερικές ημέρες κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνεδριακό κέντρο των Κοίλων της Κοζάνης η «ανεκτική» «αριστερή» αστυνομία, σε αψιμαχία με τις ταξικές δυνάμεις οι οποίες ήθελαν να διαδηλώσουν ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, απομόνωσαν διαδηλωτή και του πέρασαν χειροπέδες προσπαθώντας να τον συλλάβουν. Η σύλληψη του διαδηλωτή δημιούργησε μεγάλη ένταση και συγκρούσεις μεταξύ της Αστυνομίας και των διαδηλωτών. Ο διαδηλωτής, τον οποίον οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να συλλάβουν, απελευθερώθηκε έπειτα από αρκετή ώρα καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις αδυνατούσαν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, να τον πάρουν από τον χώρο, οι συγκρούσεις κινδύνευαν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και όλα αυτά ενώ ο πρωθυπουργός μιλούσε στο συνεδριακό κέντρο.
Ερώτηση 1: Η ανοχή των «αριστερών» κυβερνητών είναι επιλεκτική και ισχύει μόνο για συγκεκριμένους;!
Περίεργο 2: «Είναι άδικο ότι από ορισμένες πλευρές δημιουργείται η εντύπωση ότι η Βουλή είναι ξέφραγο αμπέλι. Η Βουλή ονομάζεται και Ναός της Δημοκρατίας. Οι ναοί, όπως ξέρετε, είναι ανοιχτοί, δηλαδή δεν είναι ούτε φυλακή ούτε γκουλάγκ ούτε ένα περίκλειστο όπου κάποιοι περίεργοι ψηφίζουν νομοσχέδια. Φέτος πέρασαν από τη Βουλή 93 χιλιάδες πολίτες. Δεν είναι μόνο τα παιδιά που έρχονται από όλη την Ελλάδα. Γίνονται ξεναγήσεις, έρχονται αντιπροσωπίες, εκπρόσωποι των διαδηλωτών. Είναι πολύ καλό που είναι έτσι», είπε ο κύριος «αριστερός» πρόεδρος της Βουλής, ο κύριος Βούτσης! Ακόμα και η απελευθέρωση των μελών του Ρουβίκωνα χρησιμοποιήθηκε ως ευκαιρία από τον «αριστερό» κύριο Βούτση για να αναφερθεί στα γκούλαγκ! Γκούλαγκ βλέπουν παντού οι Συριζαίοι, όπου κολλάνε κι όπου δεν κολλάνε! Ο αντικομμουνισμός έχει γίνει δεύτερη φύση των Συριζαίων αφού έχουν υιοθετήσει πλήρως την αντικομμουνιστική προπαγάνδα των φασιστών και των υπόλοιπων αντικομμουνιστικών δυνάμεων περί των γκούλαγκ στην Σοβιετική Ένωση!
Ερώτηση 2: Αφού ο αντικομμουνισμός των Συριζαίων είναι τόσο απροκάλυπτος και τόσο ασυγκράτητος πώς θα συνεργαζότανε με το ΚΚΕ το οποίο καλούσαν να συγκυβερνήσει μαζί τους;! Γιατί δεν καλούσαν σε συνεργασία τον Ρουβίκωνα με τον οποίο φαίνεται ότι τους συνδέουν κοινές αξίες και «ανεκτικότητα»;!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ