6 Νοε 2017

Επέμβαση των ΗΠΑ στην Βόρεια Κορέα για να εξαρθρωθεί το Ισλαμικό Κράτος!

        

Μετά το χθεσινό μακελειό σε εκκλησία του Τέξας ο Τραμπ και οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να δώσουν τέλος στην τρομοκρατική δράση του Ισλαμικού Κράτους! Τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες, θα εμφανιστούν αυτόπτες μάρτυρες τις σφαγής του Τέξας οι οποίοι θα διαβεβαιώνουν ότι ο απόστρατος από τον Αμερικανικό στρατό μακελάρης φώναζε στα Κορεάτικα με Βορειοκορεάτικη προφορά «ο θεός είναι μεγάλος», ενώ θα εμφανιστούν και δηλώσεις του Ισλαμικού Κράτους οι οποίες κι αυτές στα Κορεάτικα με Βορειοκορεάτικη προφορά θα διαβεβαιώνει ότι ο μακελάρης της εκκλησίας του Τέξας ήταν μαχητής του και ότι έκανε το έκανε στο όνομα του Αλλάχ και όχι γιατί είχε προβλήματα με την γυναίκα του και την πεθερά του!
Κατόπιν όλων των παραπάνω ο Τραμπ θα διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι το Ισλαμικό Κράτος κρύβεται στην Βόρεια Κορέα και ότι αρχηγός του είναι ο Κιμ! Η επέμβαση στη Βόρεια Κορέα θα ξεκινήσει άμεσα για να σταματήσει η δράση του Ισλαμικού Κράτους! Στην επέμβαση θα πάρει μέρος η Σαουδική Αραβία, η οποία δεκαετίες ολόκληρες πολεμά την τρομοκρατία, η Τουρκία γιατί το Ισλαμικό Κράτος της κάνει κουτσουκέλες στις συναλλαγές τους, αλλά και η Ελλάδα, η οποία δεν θα αντέξει να μην βοηθήσει τον Τραμπ που τόσα καλά λόγια είπε για τον Αλέξη όπως δεν θα αντέξει να μην ξαναπάρει τις ευχαριστίες του Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργού για μία νέα επέμβαση στην Κορεατική Χερσόνησο όπως τις πήρε πριν από λίγες ημέρες για την συμμετοχή της Ελλάδας στην παλιά επέμβαση στην Κορέα!
Αρχιστράτηγο της επέμβασης στην Βόρεια Κορέα για την εξάρθρωση του Ισλαμικού Κράτους, Τραμπ, Τσίπρας, Ερντογάν και Βασιλιάς Αλ Σαούντ θα χρίσουν τον Καμμένο για να σιγουρέψουν την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης! Κατά την διάρκεια της επέμβασης στην Βόρεια Κορέα το ΝΑΤΟ θα απαγορεύσει την λειτουργία των καζίνο σε ακτίνα 5.000 χιλιομέτρων για να μην παρασυρθεί ο αρχιστράτηγος και «στραβώσει» η επέμβαση!

Σ. Σηρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ