5 Δεκ 2017

Ανθρωποφαγία καλλιεργούν οι Συριζαίοι, ανθρωποφάγους θα αντιμετωπίσουν…

        


Οι απατεώνες οι Συριζαίοι καλλιεργούν συνειδητά και συστηματικά την ανθρωποφαγία! Οι ψευταράδες οι Συριζαίοι, που θα έσκιζαν τα μνημόνια, ωθούν συνειδητά τον λαό προς την ανθρωποφαγία! Οι λωποδύτες οι Συριζαίοι δείχνουν με το δάχτυλο τους πεινασμένους στους μισοφαγομένους ως την αιτία της κακοδαιμονίας τους! Οι Συριζαίοι δείχνουν αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνειά τους σ’ αυτούς που ακόμα μπορούν να πληρώσουν τα δάνειά τους ως τους εχθρούς που θα τους παρασύρουν στην ανέχεια! Οι εκβιαστές Συριζαίοι προσπαθούν να φοβίσουν όσους ακόμα επιβιώνουν και να τους κάνουν να επιτεθούν με τσεκούρια και μπαλτάδες για να αρπάξουν την λαϊκή κατοικία όσων δεν επιβιώνουν προκειμένου να την αποδώσουν στους τραπεζίτες τοκογλύφους, απειλώντας τους πως αν δεν το κάνουν θα χάσουν τη δική τους κατοικία! Οι βρωμιαραίοι οι Συριζαίοι κάλυψαν την ρεμούλα των ασφαλιστικών ταμείων και παρουσιάζουν τους ετοιμοθάνατους ως την αιτία του κακού! Οι βασανιστές Συριζαίοι προσπαθούν να κάνουν τον λαό να ξεχάσει ότι τα κλεμμένα μόνο από το ΙΚΑ πριν το κούρεμα του PSI ανέρχονται σε 111 δισεκατομμύρια ευρώ και προσπαθούν να τονίσουν αυτά που χρωστούν στις τράπεζες οι ανήμποροι! Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε τα πολλά που έκλεψαν οι καπιταλιστές και προσπαθεί να στρέψει τον λαό εναντίον του λαού!
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί συνειδητά την ανθρωποφαγία! Προσπαθεί να βάλει αυτούς που θα πεθάνουν αύριο να φάνε τις σάρκες αυτών που θα πεθάνουν σήμερα! Οι Συριζαίοι όμως ξεχνούν ότι καλλιεργώντας τον κανιβαλισμό μπορεί γίνουν και οι ίδιοι τροφή αυτών τους οποίους καθιστούν κανίβαλους! Εάν η επανάσταση που θα έρθει δεν θα είναι επανάσταση ανθρώπων αλλά επανάσταση κανιβάλων θα είναι με την ευγενική χορηγία των άτιμων των Συριζαίων οι οποίοι όχι μόνο εξαπάτησαν τον κόσμο και έπραξαν τα εντελώς αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκαν, αλλά έκαναν και τον λαό κανίβαλο στρέφοντας τον πεινασμένο ενάντια στον εξαθλιωμένο!
Κανιβαλισμό καλλιεργούν οι Συριζαίοι, κανιβαλισμό θα λάβουν και μετά ας μην μυξοκλαίνε όπως μυξοκλαίνε όταν αντιμετωπίζουν τα αποτελέσματα των πράξεών τους όλα τα σκουλήκια οι οπορτουνιστές, ζητώντας να αντιμετωπιστούν δίκαια από αυτούς που κατέσφαξαν άδικα, από αυτούς που κατέστησαν ανθρωποφάγους!

Κ. Νότνολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ