5 Δεκ 2017

Γιατί εκτοξεύεται το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις;!

        

Σε δημοσκόπηση που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας το ΠΑΣΟΚ, που τώρα δεν λέγεται ΠΑΣΟΚ αλλά λέγεται «Κίνημα Αλλαγής», εκτοξεύεται στο 18%! Η άνοδος του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά εντυπωσιακή και προκαλεί την έκπληξη όσων δεν ασχολούνται με τα του ΠΑΣΟΚ! Τι είναι αυτό που δίνει τέτοια δυναμική στο ΠΑΣΟΚ;! Μην είναι η αλλαγή ονόματος;! Μην είναι η ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού του νέου σχήματος;! Μην είναι τα νέα πρόσωπα που συμμετέχουν ή στηρίζουν το νέο σχήμα όπως η Φώφη Γεννηματά, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Στέφανος Μάνος;! Μην είναι οι κάμποι;! Μην είναι τα βουνά;! Όχι δεν είναι όλα αυτά!
Το ΠΑΣΟΚ απέκτησε τέτοια δυναμική και εκτοξεύτηκε στο 18% γιατί ξεφορτώθηκε ένα μεγάλο βαρίδιο! Το ξεφόρτωμα αυτού του βαριδίου έπεισε τον λαό να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και να το οδηγήσει δημοσκοπικά στο 18%! Το ΠΑΣΟΚ ξεφορτώθηκε το βαρίδιο του παλιού του ΑΦΜ το οποίο ήταν φορτωμένο με 190 εκατομμύρια ευρώ τα οποία το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει ως δάνεια, χώρια τα υπόλοιπα που χρωστάει σε λογαριασμούς! Αυτό το παλιό ΑΦΜ ήταν που βάρυνε το ΠΑΣΟΚ και δεν το άφηνε να εκτοξευτεί! Το ΠΑΣΟΚ άλλαξε όνομα και πήρε καινούριο ΑΦΜ το οποίο δεν βαρύνεται με δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ! Το ΠΑΣΟΚ χωρίς το βάρος του παλιού ΑΦΜ εκτοξεύτηκε στους ουρανούς και πηγαίνει να καταλάβει την κυβέρνηση! Τα βάρη των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ δεν βαραίνουν πλέον το ΠΑΣΟΚ! Αυτά θα τα πληρώσει το κορόιδο ο Ελληνικός λαός μαζί με τα κλεμμένα από τα ασφαλιστικά ταμεία και τα υπόλοιπα κλεμμένα!
Ζήτω το Νέο ΠΑΣΟΚ το άσπιλο κι αμόλυντο! Εμπρός με το ΠΑΣΟΚ με το νέο ΑΦΜ χωρίς τα βάρη των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ν’ αλλάξουμε την Ελλάδα και τον κόσμο! Εμπρός να αποδείξουμε ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο και επίσης να αποδείξουμε ότι υπάρχει ακόμα έδαφος για να κοροϊδέψουμε ένα τμήμα του Ελληνικού λαού αφού το τραβάει ο οργανισμός του!

Μαυρομάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ