1 Ιαν 2019

Θρασύδειλοι νεοναζί χάκαραν τον Ημεροδρόμο!

Όπως μετέδωσε πριν λίγη ώρα η σελίδα της Ελληνοφρένειας, θρασύδειλοι νεοναζί χάκαραν το site του Ημεροδρόμου, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου. Έτσι αντί της αρχικής σελίδας -που μένει προσωρινά και μέχρι να διορθωθεί η βλάβη εκτός διαδικτυακού αέρα- εμφανίζονταν εμετικά, παραληρηματικά μηνύματα που θριαμβολογούσαν για το Ολακαύτωμα.
Ασφαλώς τα φασιστοειδή δεν επέλεξαν τυχαία το στόχο τους και τη μέθοδο του χτυπήματός τους. Αδυνατώντας να σταθούν στοιχειωδώς σε μια πολιτική αντιπαράθεση, έδρασαν υπόγεια, με το μόνο τρόπο που τους είναι προσφιλής, νομίζοντας πως έτσι καταφέρνουν κάτι σπουδαίο και επιβάλλονται. Στοχοποιούν επίσης μια ιστοσελίδα με βάση την ιδεολογία της, για τη συνεπή αντιφασιστική στάση και αρθρογραφία της, που ενοχλούσε τους νοσταλγούς του Χίτλερ, γιατί αποκάλυπτε το ποιόν τους. Ότι είναι μια εγκληματική, νεοναζιστική συμμορία, που όλα τα στελέχη της όφειλαν να είναι στη φυλακή -μένουν ελεύθεροι όμως γιατί είναι μια χρήσιμη εφεδρεία για το σύστημα που υπηρετούν.
Όπως σημειώνει και η ανακοίνωση από τη σελίδα της Ελληνοφρένειας, η στήριξη είναι αυτονόητη. Κι η πάλη ενάντια στη σαπίλα του ντουνιά δε σταματά ποτέ. Τσακίστε τους φασίστες όλη τη χρονιά -και την Πρωτοχρονιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ