7 Αυγ 2012

Μια φασιστική κυβέρνηση


Μια φασιστική κυβέρνηση 

Επειδή έχουμε γεμίσει υποψήφιους φασίστες και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει ο φασισμός να γίνει κυρίαρχος και πολιτικά, ας δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η φασιστική κυβέρνηση θα είναι να εξολοθρεύσει τους «εχθρούς της χώρας» τους «λαθρομετανάστες». Τα κέντρα κράτησης που υπάρχουν σήμερα θεωρούνται πολύ σοφτ, πολύ φλώρικα και έτσι θα απαιτηθούν νέες λύσεις. Τύπου Άουσβιτς. Μαζικές εκτελέσεις μεταναστών σε νέας μορφής στρατόπεδα και όσοι περισσέψουν τους πετάμε στο Αιγαίο να έχουν να τρώνε τα ψάρια.
Τελειώσαμε με τους μετανάστες. Πάμε στα άλλα. Τι είσαι; Κουμμούνι; Αριστερός; Αναρχικός; Θάνατος! Εσύ είσαι ο εχθρός από τα μέσα, και ως γνωστόν είσαι για χρόνια παράγοντας εθνικής αποσταθεροποίησης. Θάνατος λοιπόν, και σε όλους όσους στο παρελθόν έχουν δηλώσει αριστεροί και κομμουνιστές. Ξεμπερδέψαμε και με δαύτους.
Μετά πάμε στους δημοκράτες. Δεν γουστάρεις στρατιωτική κυβέρνηση; Θάνατος και σε σένα! Άλλωστε αν δεν γούσταρες την χούντα των Συνταγματαρχών σημαίνει ότι είσαι από εκείνους τους άπλυτους που τότε διαδήλωναν και άκουγαν Θεοδωράκη και μετά έκαναν ό,τι έκαναν στην πατρίδα μας. Η περίφημη γενιά του Πολυτεχνείου. Τέλος και με αυτούς.
Πάμε στους γραμματιζούμενους. Για να ξέρεις γράμματα πάει να πει ότι είσαι «ψευτοπροοδευτικός, θολοκουλτουριάρης». Άσε μας ρε φίλε με το Βολταίρο και τον Μοντεσκιέ. Προδότη! Θάνατος σε όσους έχουν πτυχίο γιατί είναι επικίνδυνοι για την πατρίδα μας.
Είσαι μήπως ανάπηρος; Δεν αξίζει να ζεις και δεν αξίζει να σε πληρώνουμε μια ζωή. Δεν συμφέρεις. Μας χαλάς και το ίματζ. Εμείς είμαστε εκλεκτοί. Είμαστε ανώτερη φυλή. Δεν γουστάρουμε ανίκανους. Θάνατος στους ανάπηρους.
Είσαι μήπως ομοφυλόφιλος; Ντροπή του έθνους. Μάστιγα της νεολαίας! Θάνατος στους ομοφυλόφιλους.
Μήπως είσαι χοντρός; Δεν μπορείς να αντισταθείς στις σαρκικές απολαύσεις; Τι δουλειά έχεις εσύ ανάμεσα σε εμάς; Αρρωστημένο κορμί, αρρωστημένος νους. Τα έλεγαν οι αρχαίοι…Θάνατος στους χοντρούς.
Είσαι γυναίκα και δεν τιμάς τον άντρα σου ως το Απόλυτο Ον; Θέλεις ίσα δικαιώματα; Άει στο διάολο μωρή! Θάνατος στις φεμινίστριες και σε όσες φοράνε μίνι.
Είσαι εκ φύσεως και όχι εκ πεποιθήσεως φαλακρός; Κάτι στραβό συμβαίνει με το DNA σου! Θάνατος στους φαλακρούς!
Παίρνεις χρωματάκι το καλοκαίρι και μοιάζεις με πακιστανό; Θάνατος σε όσους κάνουν ηλιοθεραπεία! Δεν γίνεται να μοιάζουμε με τους υπάνθρωπους!
Είσαι παιδί και έχεις μαθησιακές δυσκολίες; Θάνατος! Αφού τα πράγματα είναι απλά: Ο Χίτλερ ήταν φιλέλληνας κι εμείς απευθείας απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου. Τι δεν καταλαβαίνεις; Θάνατος στους αδύναμους μαθητές!
Είσαι μήπως καλός μαθητής; Σίγουρα θα θέλεις να περάσεις στην Ιατρική. Και μετά τι; Θα σώζεις τη ζωή των ξένων και των πρακτόρων; Μήπως θέλεις να τηρήσεις και τον όρκο του Ιπποκράτη; Θάνατος και στους καλούς μαθητές!
Είσαι νοικοκυρά και λαθροκοιτάζεις τον Εζέλ και την Σιλά; Θάνατος και σε σένα γιατί προδίδεις την πατρίδα σου! Στο κάτω-κάτω αν θες να δεις τηλεόραση δες καμιά ταινία με τον Πρέκα.
Πάσχεις από χρόνια ασθένεια; Και θέλεις να ανήκεις στην φυλή των εκλεκτών; Τι νομίζεις ότι είμαστε εμείς οι Αίλινες ρε αλήτη; Τίποτα αδύναμα ανθρωπάκια; Εμείς είμαστε απόγονοι των Σπαρτιατών! Στον καιάδα κι εσύ!
Είσαι εργάτης και διαμαρτύρεσαι γιατί το αφεντικό σου θέλει να δουλεύεις 16 ώρες χωρίς να πληρώνεσαι; Μήπως είσαι κομμουνιστής; Θάνατος στους εργάτες!
Είσαι δημόσιος υπάλληλος; Σίγουρα είσαι λαμόγιο! Θάνατος και στους δημόσιους υπαλλήλους.
Μήπως είσαι άνεργος; Τεμπέλης δηλαδή. Κάθεσαι και τρως από τα έτοιμα. Θάνατος και στους άνεργους.
Είσαι μικρό παιδάκι και ρωτάς γιατί το ένα και γιατί το άλλο; Τι κακιά συνήθεια είναι αυτή; Έχεις αμφιβολίες; Αμφισβητείς κάτι από αυτά που βλέπεις; Θάνατος στα μικρά παιδάκια!
Είσαι στην εφηβεία και έχεις γεμίσει σπυράκια; Μήπως έχεις και συχνές ονειρώξεις; Είσαι και επαναστατικό πνεύμα; Θάνατος και σε σένα να μάθεις. Θάνατος στους εφήβους!
Με λίγα λόγια το πνεύμα της φασιστικής κυβέρνησης θα είναι απλό: Θάνατος σε όλους τους άλλους. Μόνο που για τους άλλους, ο άλλος είσαι εσύ!

2310net 
 Αναρτήθηκε από  nikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ